Bellen

Contact

Ontstopping, reiniging en onderhoud van afvoer en leidingen in Brussel

Ontstopping, reiniging en onderhoud van afvoeren en leidingen met een hogedruk-reinigingspomp, zodat de leidingen krachtig gespoeld kunnen worden en de restanten weggeruimd om zo een betere doorvoer te verzekeren.

Het maakt niet uit wat er juist ontstopt dient te worden:

WC, douche, bad, spoelbak, lavabo, urinoir, dakgoot, regenpijp, leiding, pijpen en goten.

 

 • Rioleringswerkzaamheden.
 • Riool detectie onderzoek.
 • Reuk detectie onderzoek
 • Camera onderzoek.
 • Reinigen van Tuinhuizen.
 • Reinigen van uw sanitair
 • Ontmossen van daken.
 • Reinigen van terrassen en parking
Wanneer ontstopping onmogelijk is, kunt u alleen nog de power-afvoerreiniger als laatste redmiddel gebruiken, want de combinatie van druk en waterhoeveelheid lost ieder soort verstopping op.

 

Dit toestel kan niet alleen ontstoppen, maar reinigt direct ook alle soorten afzetting en aanslag.

 

Ontstoppingen: wist u dit?

 

Waarom zijn mijn leidingen verstopt ?

 

Alle leidingen kunnen wel eens verstopt raken! Bepaalde vreemde dingen kunnen altijd wel eens in de leidingen terechtkomen. Buiten het oneigenlijk/abnormaal gebruik van de afvoerleidingen, kunnen verstopte leidingen ook en vooral in de badkamer en de keuken voorkomen, door de opeenhoping van haren, vetten, vettige dingen, kleine zeepresten of andere vaste of plakkerige voorwerpen. Maar ook een slecht gemaakte buis, een schuine buis, de diameter en een slecht bedacht bochtstuk kunnen een verstopping veroorzaken en zo een reiniging van de leidingen vergen. Vanzelfsprekend kunnen ook WC en andere toiletten verstoppen door teveel toiletpapier of maandverband in de leidingen. Redenen te over om verklaringen/oorzaken te vinden, maar het komt steeds op twee mogelijkheden aan: ofwel de indringing van een voorwerp dat niks te zoeken heeft in een leiding, of een slecht bedacht afvoerstuk. Afhankelijk van de oorzaak van de verstopping in uw leidingen, heeft u twee opties: ofwel zelf de leiding ontstoppen, of beroep doen op onze diensten voor een doeltreffende ontstopping of de vernieuwing van de slecht geplaatste en/of  beschadigde leidingen.

 

Hoe een leiding ontstoppen of reinigen?

 

Om uw leidingen te ontstoppen, kunt u zelf verschillende oplossingen toepassen.  Wij sommen hierbij verschillende methodes op om te ontstoppen :

 

Manuele ontstopping voor kleine en gemakkelijke bereikbare verstoppingen

 

 • Ontstopping met warm water
 • Ontstopping met een zuignap
 • Ontstopping met een ontoppingsvee
 • Ontstopping met chemische producten

 

Natuurlijk is niet elke manier even efficiënt voor elk soort verstopping die optreedt.  Soms dient u ook beroep te doen op onze gespecialiseerde diensten om uw weerbarstige leiding weer te ontstoppen.

 

Via onze site kunt u een aanvraag tot hulp indienen om uw leidingnetwerk te ontstoppen of te vernieuwen.

 

Op aanvraag kunnen wij ook uw leidingen herzien om het risico op een nieuwe verstopping in uw leidingen tot een minimum te beperken.

 

Onderhoud van een leiding

 

Natuurlijk kunt u ook zelf met een aantal handelingen het risico op een verstopte leiding aanzienlijk indijken. Wij zullen hier een inventaris opmaken wat u kunt doen om een verstopte leiding te vermijden en zo de nadruk leggen op een regelmatig onderhoud.

ONTSTOPPING-GOOSSENS-LOODGIETERIJBoetendaelstraat 131 - 1180 Brussel


Mobile Number : +32 483 73 83 16

Office telefoonnummer : +32 2 527 19 00


VAT: 0809.216.857

Bevestig aub dat u geen robot bent door de letters van de afbeelding in te voeren.