Bellen

Contact

Ontstoppingsbedrijf voor Ontstoppen van Leidingen - Goossens PRO

Ontstopping, reiniging en onderhoud van afvoeren en leidingen met een hogedruk-reinigingspomp, zodat de leidingen krachtig gespoeld kunnen worden en zo ook de restanten weggeruimd worden om een betere doorvoer te verzekeren.

Het maakt niet uit wat er juist ontstopt dient te worden:

WC, douche, bad, spoelbak, lavabo, urinoir, dakgoot, regenpijp, leiding, pijpen en goten.

 

 • Rioleringswerkzaamheden.
 • Riool detectie onderzoek.
 • Reuk detectie onderzoek
 • Camera onderzoek.
 • Reinigen van Tuinhuizen.
 • Reinigen van uw sanitair
 • Ontmossen van daken.
 • Reinigen van terrassen en parking
Wanneer ontstopping onmogelijk is, kan u alleen nog de power-afvoerreiniger als laatste redmiddel gebruiken, de combinatie van druk en waterhoeveelheid lost ieder soort verstopping op.

 

Dit toestel kan overigens niet alleen ontstoppen, maar reinigt direct ook alle soorten afzetting en aanslag.

 

 

Ontstoppingen: Wist u dit?

 

Waarom zijn mijn leidingen verstopt ?

Elke leiding kan wel eens verstopt raken! Bepaalde vreemde voorwerpen kunnen altijd wel eens in de leidingen terechtkomen. Buiten het abnormaal gebruik van de afvoerleidingen, kunnen verstopte leidingen ook en vooral in de badkamer en de keuken voorkomen, door de opeenhoping van haren, vetten, vettige dingen, kleine zeepresten of andere vaste of plakkerige voorwerpen. Maar ook een slecht gemaakte buis van een leiding, een schuine buis, de diameter of een slecht bedacht bochtstuk kunnen een verstopping veroorzaken. Dit kan de nood van een reiniging van de leidingen teweeg brengen. Vanzelfsprekend kunnen ook WC en andere toiletten verstoppen door teveel toiletpapier of maandverband in de leidingen.
Reden te meer om de oorzaak te vinden, al komt het meestal neer op deze twee oorzaken: ofwel de indringing van een voorwerp in een leiding (dat daar niks te zoeken heeft) of een slecht bedacht afvoerstuk.
Afhankelijk van de oorzaak van de verstopping in uw leidingen, heeft u twee opties: of u ontstopt zelf de leiding of u doet beroep op onze diensten voor een doeltreffende ontstopping of de vernieuwing van de slecht geplaatste en/of beschadigde leidingen.

 

 

Hoe een leiding ontstoppen of reinigen?

Om uw leidingen te ontstoppen, kan u zelf verschillende oplossingen toepassen. Wij sommen hierbij enkele verschillende methodes op:

 

Manuele ontstopping voor kleine en gemakkelijke bereikbare verstoppingen

 

 • Ontstopping met warm water
 • Ontstopping met een zuignap
 • Ontstopping met een ontoppingsvee
 • Ontstopping met chemische producten

 

Natuurlijk is niet elke manier even efficiënt voor elk soort verstopping dat optreedt. Soms dient u ook beroep te doen op onze gespecialiseerde diensten om uw leiding weer te ontstoppen.

 

Via onze site kunt u een aanvraag tot hulp indienen om uw leidingnetwerk te ontstoppen of te vernieuwen.

 

Op aanvraag kunnen wij ook uw leidingen herzien om het risico op een nieuwe verstopping in uw leidingen tot een minimum te beperken.

 

 

Onderhoud van een leiding

Het is duidelijk dat een aantal dagelijkse handelingen de kans op een verstopte leiding aanzienlijk kunnen verminderen. Wij gaan een inventaris opmaken van alles wat kan worden gedaan om het ongemak van een verstopte leiding te voorkomen, met de nadruk op regelmatig onderhoud.

 

ONTSTOPPING-GOOSSENS-LOODGIETERIJAlfons Gossetlaan 44A, 1702 Dilbeek (Brussel)


Mobile Number : +32 483 73 83 16

Office telefoonnummer : +32 2 527 19 00


VAT: 0809.216.857

Bevestig aub dat u geen robot bent door de letters van de afbeelding in te voeren.